Griezelig leuk - Reisverslag uit York, Verenigd Koninkrijk van Stefan en Renate Meijer - WaarBenJij.nu Griezelig leuk - Reisverslag uit York, Verenigd Koninkrijk van Stefan en Renate Meijer - WaarBenJij.nu

Griezelig leuk

Blijf op de hoogte en volg Stefan en Renate

20 Augustus 2012 | Verenigd Koninkrijk, York

Gisteren zijn we door de regen uit Wales gevlucht en zijn we aangekomen bij ons op 1 na laatste hotel. Na het eten in een park met wel tientallen absoluut niet schuwe grijze eekhoorns, hebben we aan een spookwandeling deelgenomen. York is namelijk de stad met de meeste spookwaarnemingen in Engeland. Of dit verband houdt met het feit dat het ook de stad is met de meeste kroegen, is nooit onderzocht. Maar hoe dan ook, we hebben door schemerig York gewandeld. En een gids vertelde over geestverschijningen die er plaats gevonden zouden hebben. Het was best vermakelijk.
Vandaag hebben we het wat serieuzer aangepakt en zijn we op en stadswandeling geweest met een gids. Deze had hele verhalen waardoor de geplande wandeling van 2 uur met ruim een half uur uitliep. Daarna hebben we nog een museum bezocht. En was de dag alweer bijna voorbij. Morgen gaan we verder naar Cambridge. We komen graag nog een keer terug in deze gezellige stad

• 21 Augustus 2012 - 00:38

Papsie En Mamsie:

Ik begrijp dat jullie geen geesten hebben gezien.
    Wel nog op kroegentocht geweest?
    Veel plezier in Cambridge.

doeii