Dag olympische spelen, hallo eiland Wight. - Reisverslag uit Shanklin, Verenigd Koninkrijk van Stefan en Renate Meijer - WaarBenJij.nu Dag olympische spelen, hallo eiland Wight. - Reisverslag uit Shanklin, Verenigd Koninkrijk van Stefan en Renate Meijer - WaarBenJij.nu

Dag olympische spelen, hallo eiland Wight.

Blijf op de hoogte en volg Stefan en Renate

12 Augustus 2012 | Verenigd Koninkrijk, Shanklin

Hallo allemaal,

Gisteren zijn we voor de laatste keer deze vakantie naar Londen geweest. Deze keer speelde het zich af in Greenwich Park. Voordat we hier naartoe gingen zijn we eerst naar de Tower Bridge geweest om de olympische ringen te fotograferen. Hierna was het tijd om naar Greenwich te gaan. Helaas was het niet mogelijk de Greenwichmeridiaan te bezoeken, de omgeving was vanwege de olympische spelen afgesloten. Eenmaal in het stadion hebben we naar de Moderne Pentalon gekeken. De eerste 2 onderdelen ( schermen en zwemmen) waren 's-ochtends al gehouden. Nu was het de beurt aan paardenspringen en daarna hardlopen en schieten in een gecombineerd onderdeel. Het was leuk dit eens te zien en mee te maken.
Vandaag zijn we verder gereisd naar het eiland Wight. Hier hebben we wat rondgereden en hebben we the Needles gezien. Morgen verlaten we Wight weer en gaan we naar Torquay. Onderweg maken we nog een stop in Winchester en/of Stonehenge.

• 13 Augustus 2012 - 11:08

Papsie En Mamsie:

jammer van de meridiaan,Stonehenge is indrukwekkend maar mag je alleen niet van dichtbij
    bekijken, je loopt er omheen met een koptelefoon,veel plezier.

groetjes

• 13 Augustus 2012 - 22:12

Je Vader:

Hallo vakantiegangers,

Door ons verblijf in het warme zuiden hebben we jullie dagelijkse avonturen niet op de voet kunnen volgen. We hebben nu alles ingehaald en bemerkt dat jullie toch niet echt een rustig bestaan leiden in Engeland.
    Blijf je vermaken de laatste week en blijf nieuws sturen, want eens lezen we dat dan weer.

Veel plezier.