We hebben al onze botten nog - Reisverslag uit Marvão, Portugal van Stefan en Renate Meijer - WaarBenJij.nu We hebben al onze botten nog - Reisverslag uit Marvão, Portugal van Stefan en Renate Meijer - WaarBenJij.nu

We hebben al onze botten nog

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Stefan en Renate

18 September 2009 | Portugal, Marvão

Daar zijn we weer. Vandaag weer een rit door het binnenland van Portugal. We hebben de stad Evora bezocht. Deze stad staat op de UNESCO erfgoedlijst en er zijn een paar leuke dingen te zien. We hebben het Capella dos ossos(kapel van de beenderen) bezocht. De muren van de kapel zijn bedekt met de beenderen van meer dan vijfduizend monniken. Boven de toegangsdeur staat “Wij beenderen wachten hier op jouw beenderen”. Nou die van ons hebben ze niet gekregen hoor! Hierna hebben we de kathedraal en Diana tempel bekeken. Midden in de stad waren ze bezig met archeologische opgravingen. De skeletten lagen midden op straat. Best wel interessant vond ik.
Hierna zijn we weer uit Evora vertrokken, op weg naar ons volgende hotel. De reis ging zeer voorspoedig. Morgen gaan we nog verder naar het noorden. We zitten dan weer in een Pousada dus weet ik niet of we internet hebben. Tot de volgende keer maar weer. Groetjes

• 18 September 2009 - 19:33

Pa En Ma:

Dat zijn heel wat botten,er zijn zeker heel oude bij?.
    Veel plezier morgen. xxxx

• 18 September 2009 - 20:06

Miriam:

jeetje wat een boel zeg gezellig zo'n muurtje.
    We hebben net weer een warme training achter de rug kwam je alvast een hele fijne dag wensen morgen en alvast even voor je zingen

happy birthday to you happy birthday to you
    happy birthday happy birthday to you

hele fijne verjaardag morgen daar in portugal

groetjes miriam leo kevin