Aan de Port
Door: Renate en Stefan
Blijf op de hoogte en volg Stefan en Renate
07 September 2009 | Portugal, Porto
Helaas hadden we gisteren geen tijd om een stukje te schrijven daarom vandaag een verslag van 2 dagen. Gisteren hadden we een korte rit van maar 760 km dwars door de bergen. Onderweg paella gegeten , ze zaten wel een beetje vreemd te kijken dat we dit voor het middageten bestelden maar dat maakte ons niets uit. Het smaakte heerlijk. De hele reis ging zeer voorspoedig. Totdat we vlakbij bij het hotel waren en tommy boy ons een straat instuurde waar we niet in mochten. Wat bleek nou het hotel lag in het (autoloze) oude centrum. Uiteindelijk hebben we het hotel toch gevonden en konden we toch nog even door de stad banjeren. Vanmorgen vertrokken naar Porto. Precies waar de Port vandaan komt. We waren lekker op tijd bij het hotel.Tenminste dat dachten we. Het hotel heette Ipanema hotel. Helaas hebben ze er 2 hier en moesten we de andere hebben een kilometer vederop. Vandaag hebben we de stad verkend. Morgen gaan we aan de Port en een rondrit maken door de stad. Nu gaan we eten. We hebben ons al helemaal aangepast aan het Portugese leven.
Groetjes en tot morgen.
07 September 2009 - 21:09
Mams:
Neem een glaasje op jullie gezondheid en een prettige dag morgen,welterusten