Langzaam aan - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Stefan en Renate Meijer - WaarBenJij.nu Langzaam aan - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Stefan en Renate Meijer - WaarBenJij.nu

Langzaam aan

Door: Stefan

Blijf op de hoogte en volg Stefan en Renate

04 Juli 2007 | Noorwegen, Oslo

Vandaag ging de rit bepaald niet vlot. Dit was deels ingecalculeerd, maar dat we zo lang onder weg waren, hadden we niet verwacht. De eerste vertraging, van ongeveer 25 minuten kwam doordat we moesten wachten totdat rotsblokken an de weg waren gehaald. De 2e vertraging kwam door wegwerkzaamheden waardoor de maximumsnelheid tot een 50 kilometer verlaagd was. Vervolgens hebben we moeten wachten op de pont 1 en 23 kilometer verder op pont 2. Dit had als gevolg dat we pas om 4 uur in Tromso aankwamen. Gelukkig zitten we hier nog een dag, zodat we nog iets van Tromso kunnen zien en we op een walvissafari kunnen. We hopen dus morgen een mooie foto van een walvis te kunnen laten zien. Tot morgen.

• 05 Juli 2007 - 12:50

Miriam:

wat een rit mensen en dan dat wachten en al die oponthoud
    ben benieuwd naar de walvis.
    en wat een ervaring doen jullie op zeg prachtige reis vind het ook heel leuk dat we zo toch een beetje met jullie kunnen meegenieten.

en die foto van die zon is echt prachtig

groetjes en goede reis nog verder

• 05 Juli 2007 - 20:11

Paula:

Hoi vakantiegangers,

eindelijk weer reacties van mij de computer lag eruit. Stefan nog gefeliciteerd met je verjaardag en geniet maar lekker van je vakantie samen met Renate. Ook al is het soms nat en heb je een bekeuring en gaat de reis niet zo vlot. Je kan dan goed van de omgeving genieten. Bij ons is het bijna herfst geworden. Morgen veel plezier bij de walvissen, ik ben benieuwd naar de foto's. groetjes