We zijn er - Reisverslag uit Kiel, Duitsland van Stefan en Renate Meijer - WaarBenJij.nu We zijn er - Reisverslag uit Kiel, Duitsland van Stefan en Renate Meijer - WaarBenJij.nu

We zijn er

Door: Renate

Blijf op de hoogte en volg Stefan en Renate

25 Juni 2007 | Duitsland, Kiel

Hallo allemaal,

We zijn gisteravond laat in Kiel aangekomen na een rit van 900 km. Nu zullen jullie wel denken zijn julie via Parijs gereden. Nou nee ik was zo slim mijn portemonnee te vergeten en we kwamen er achter bij de duitse grens. Na 200 km gereden te hebben. Dus wij weer helemaal terug. Nu zijn we na een nachtje slapen weer helemaal bijgekomen en gaan zo de stad Kiel onveilig maken en vanavond gaan we met de boot mee.
Tot een volgende keer.

• 25 Juni 2007 - 08:35

Pa En Ma:

Een goed begin is het halve vakantieplezier.

groetjes

• 25 Juni 2007 - 10:44

Monique:

Hoi,
    Dommie,
    een hele fijne vakantie zonder al te veel gekke dingen. Groetjes Je badminton maatjes

• 25 Juni 2007 - 11:33

Miriam:

ow ow dat begint al goed
    hoop dat de reis verder goed verloopt heel veel plezier en nu geen gekke dingen meer doen hoor.

groetjes miriam

• 25 Juni 2007 - 18:40

Marga:

Bijdehand! Maar goed, je had er ook na 400 km achter kunnen komen!
    Geniet verder, fijne vakantie!!

• 25 Juni 2007 - 19:44

Paula:

Een fijne vakantie met alleen maar leuke dingen. Ga je op de dagboot? Geniet dan van het uitzicht en niet zee ziek worden hoor. Veel Plezier